CPU Infotech

Naziv firme ili obrta CPU Infotech
Naziv djelatnosti Servis i prodaja računara i računarske opreme, te druge elektronske opreme
Adresa Jošani bb, 77220 Cazin, Bosnia and Herzegovina
Telefon +387 37 512 850
Fax +387 37 512 850
E-mail comp@bih.net.ba
Web stranica http://cpudoo.com
Facebook stranica Facebook stranica
Radno vrijeme Ponedjeljak – subota: 9:00 – 18:00h

Nedjelja: neradna

CPU d.o.o. je zasnovan na dugogodisnjoj nabavci, prodaji te servisiranju kompjutera i kompjuterske opreme. Stacionirana je u zapadnoj Bosni i Hercegovini u gradu Cazin i radi u uskoj saradnji sa kompanijama iz cijelog regiona.

Kompanija je u zadnjih nekoliko godina u stalnom porastu. Interes i fokus CPU kompanije je usmjeren na polje elektronike gdje su prijašnje promjene u marketingu pokazale znatnu mogućnost poboljšanja prometa koji ranije nije postojao.

Rad se iskljucivo zasniva na veleprodaji, maloprodaji kao i servisiranju kompjutera i druge elektronske opreme.

Kompanija suradjuje sa firmama i distributerima iz Bosne i Hercegovine kao i iz susjednih zemalja kako bi se kreirala, izgradila i povezala trgovina inovativnih IT produkata koristeci tradicionalne i moderne puteve distribucije.

CPU d.o.o. je kompanija orijentisana na cjelokupni rezultat koja radi na povećanju vrijednosti svojih partnera, prodaji najkvalitetnije kompjuterske opreme te pružanju najefektivnije podrške svojim kupcima.

CPU d.o.o. je sastavljen od tima kreativnih individualaca sa internacionalnim iskustvom na svim poljima menadzmenta, financija, i marketinga koji ce Vam sa zadovoljstvom pomoci da uz pomoc vrhunske opreme dostignete svoj željeni cilj.