VITA-JELA d.o.o

Naziv firme ili obrta VITA-JELA d.o.o
Naziv djelatnosti Piljenje i blanjanje drva (proizvodnja rezane građe); impregnacija drveta; proizvodnja namještaja
Adresa Podgredina 70, 77224 Stijena, Cazin, Bosna i Hercegovina
Telefon 037-543-737
Mobitel 061-279-735

061-888-740

Fax 037-543-737
E-mail vita-jela.doo@hotmail.com
Web stranica http://www.vitajela.net
Radno vrijeme 07:00 – 17:00h

Petak neradni dan

VITA-JELA d.o.o ima jako dugu tradiciju poslovanja. Osnovana je daleke 1989. god. Kao nasljednik dugogodišnje porodične djelatnosti obrade drveta, tokom godina smo ulagali u tehnologiju obrade drveta te značajno proširili proizvodni program i povećali proizvodne kapacitete.

Od uslužnog žaganja drveta na početku danas Vam možemo ponuditi rezanu građu, fosnu, dasku svih dužina (od jednog do pet metara), letvu, brodski pod te lamperiju.

PREKO 1700 SLIKA IZRAĐENOG NAMJEŠTAJA POSJETI I POGLEDAJ

www.vitajela.net

Firma Vita jela posebnu pažnju posvećuje kvaliteti svojih proizvoda i usluga. Nabavljamo samo birane vrste drveta koje zatim podliježu vrlo strogoj ulaznoj kontroli. Kvaliteta se kontrolira tokom cijelog procesa obrade, proizvodnje i sušenja, te se na kraju gotov proizvod još jednom detaljno provjerava.

Ekologija, zaštita okoliša i čovjekova zdravlja zauzimaju vrlo važno mjesto u našem proizvodnom procesu. Koristimo isključivo kvalitetno jelovo, hrastovo i bukovo drvo, a naš dobavljač ,,UNSKO SANSKE ŠUME” doo, šumama gospodari prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Proizvodnja

Ne postoji element kao ni komad namještaja koji se ne može izraditi po mjeri i dizajnirati po Vašoj želji.

Kako bi naš namještaj bio takav, Vita Jela je opremljena vrhunskim mašinama koje omogućavaju izradu namještaja željenih karakteristika i izvedbe svih zamisli. Uz to se svaki dio namještaja proizvodi isključivo pod kontrolom naših stručnjaka.

Kako bi Vam, uz kvalitetu, mogli ponuditi najadekvatnija rješenja, preko renomiranih smo dobavljača osigurali samo najkvalitetniju vrstu drveta. Za izradu namještaja koristimo također i staklo, kao i razne vrste metala, kako bismo proizveli namještaj sa Vama bitnim dekorativnim detaljima.

Da bi namještaj namijenjen Vama bio maksimalno funkcionalan, tu su okovi svih vrhunskih proizvođača koji nude bezbrojne mogućnosti kao npr. veliki izbor ručkica, okvira, dodataka poput izvlačnih košara, garderobnih liftova, rješenja za kuteve i dr. Činimo sve kako bismo našem namještaju osigurali funkcionalnost dugi niz godina.

Po Vašem izboru u namještaj ugrađujemo aparate i opremu vodećih svjetskih proizvođača.

Proizvodimo po Vašoj mjeri i dizajnu:

 • komode
 • krevete
 • kuhinje
 • ormare
 • plakare
 • sobna vrata
 • spavaće sobe
 • stolove
 • stubišta

Namještaj

U izradi sobnog namještaja nudimo kompletna uređenja te izradu namještaja pojedinačno:

 • kuhinje i kuhinjske elemente,
 • spavaće sobe (ormari, regali, vitrine, kreveti, ormarići)
 • dječje sobe (ormari, vitrine, kreveti, ormarići)
 • dnevni boravci i drugi prostori (ormari, regali, police, vitrine, stolići, ormarići predsoblja
 • (garderobni ormari, ormarići za cipele, vitrine)

te mnogi drugi nenabrojani artikli koji su Vam potrebni ili Vam nedostaju za upotpunjenje Vašeg prostora ili objekta.

Kuhinja

Kuhinja će biti biti izrađena po Vašoj želji, u prirodnoj boji drveta koju Vi odaberete, koje će Vas privući i opustiti uz funkcionalan i maksimalno iskorišten prostor.

Nudimo elegantna i moderna riješenja u prirodnim bojama drveta od kojeg je dio namještaja izrađen, zaštićen visokosjajnim, dugotrajnim i kvalitetnim lakom. U izradi kuhinja koristimo DRVO vrhunske kvalitete.

Dnevna soba

U mnogim kućama dnevna je soba postala centrom porodičnog života. Treba biti mjesto na kojem ćete se ugodno osjećati i rado boraviti s Vašom porodicom i prijateljima. Zahtjevi prema dnevnoj sobi te njenom sve većem značenju, kao centru kuće, doveli su do novih oblika uređenja, što je stvar shvaćanja i dogovora u porodici.

Bez obzira na to hoćete li se odlučiti za posebnu sobu ili ipak za veliku višenamjensku prostoriju, važno je da dnevna soba odgovara Vašim ličnim potrebama i sklonostima. Učinit ćemo sve da ugodi Vašim zahtijevima za izradu namještaja koji će se najbolje uklopiti u Vaš prostor i želje. Za lakši odabir na raspolaganju Vam je naš stručni savjet.

Spavaća soba

U spavaćoj sobi započinje Vaš novi i završava prethodni dan. Više od bilo koje druge prostorije, ona je sve više mjesto u kojem se možete izolirati od vanjskog svijeta, opustiti se od stresova i problema koje ste nagomilali tokom dana. Potrebno je zato okružiti se stvarima koje vam pružaju zadovoljstvo i opuštaju vas.

Stoga je vrlo važno da unutrašnjost spavaće sobe bude udobna i da pruža mogućnost kvalitetnog odmora.

Garancija da ćemo mi biti Vaš najbolji izbor su bezbrojni dosadašnji klijenti iz ne samo Bosne i Hercegovine, već iz Austrije i Njemačke čiji su zahtjevi u pogledu estetike i funkcionalnost, te standardi kvalitete zaista visoki.